Onsite-tekniker sökes för kommande uppdrag i Malmö!

Poolia IT · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Just nu letar vi efter duktiga IT-tekniker för Onsiteuppdrag för kommande uppdrag i Malmö. Vänta inte med din ansökan, sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Onsite-tekniker kommer du att arbeta med slutanvändarsupport ute på företag. Du kommer hjälpa användarna med olika IT-relaterade problem och uppdrag, både genom telefon, mail och direkt hos användaren. Arbetet varierar beroende på uppdrag, det kan innebära att du arbetar i utrullningsprojekt eller är företagets egna supportfunktion. Möjligheterna är många och variationen är stor! Supportarbetet kan även innefatta allt ifrån att installera nya datorer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara.

Ingen dag är den andra lik och som Onsite-tekniker ställs stora krav på en servicemedvetenhet.

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av arbete med slutanvändarsupport, och med god kännedom inom Windows OS. Du har tidigare erfarenhet inom Active Directory och kan arbeta självständigt. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga. Följande områden behöver du ha kunskap inom:
  • Windows OS
  • Felsökning av klienter och standardapplikationer
  • Exchange
  • Active Directory-administration
  • Ärendehantering
  • Grundläggande nätverkskompentens (TCP/IP, Routrar/Switchar, DNS, DHCP)
  • PC och kringutrsutning, exempelvis skrivare
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet inom O365, Sharepoint, MS Azure och/eller databashantering (SQL).

Det är ett krav att du är flytande i både Svenska och Engelska samt har B-körkort.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.