Försäljningschef Skandinavien

Om jobbet

LAMI DOORS gruppen är en 50-år gammal familjeägd grupp som tillverkar hög kvalitet LAMI glasfiberdörrar alltsedan 1966. Innovativa LAMI glasfiberdörrar är utvecklade med hjälp av årtionden av erfarenhet i branschen. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd. Vår moderna dörrfabrik ligger i Finland. LAMI DOORS gruppen har dotterbolag i Sverige och i Storbritannien samt försäljningskontor i Ryssland. Läs mer på: www.lamidoors.com

Vi söker en:

Försäljningschef Skandinavien

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av B2B- försäljning eller av byggnadsbranschen och intresse/förståelse för tekniska frågor/lösningar och gärna teknisk utbildning.

Den nya försäljningschefen skall ta ansvaret för försäljningen i Sverige, Danmark och Norge. Det betyder försäljningsarbete, uppföljning av olika projekt och besök av kunder och arkitektbyråer; teknisk rådgivning till arkitekt- och byggnadsorganisationer.

Lämplig placeringsort, för vår nye försäljningschef Skandinavien, kan exempelvis vara Göteborg eller Malmö området. Men det är inget måste, bara att man från utgångsorten ganska snabbt kan resa även till Norge eller Danmark när det så behövs.

Din person/Övrigt

Vi söker en person, som har mycket driv, är van att resa och gillar mer action/försäljning än analys. Att vara motiverad och ta egna initiativ är viktiga egenskaper eftersom försäljningschefen arbetar den mesta tiden på egen hand. Det är ett arbete med frihet under ansvar där du behöver kunna arbeta självständigt och göra din egen planering.

Du har ett bra sinne för affärer och god social kompetens. Arbetsuppgifterna fordrar att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete med goda anställningsvillkor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 30 dec.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Vi tillhandahåller rekryteringsverktyget StaffRec, som är förmodligen marknadens mest lättanvända och prisvärda rekryteringsverktyg för dig som arbetar med personal- och rekryteringsfrågor.