Undersköterskor till nattpatrull, SoF Öster

Om jobbet

Nattpatrullen inom ordinärt boende i Stadsområdesförvaltning Öster behöver utöka personalstyrkan! Vi söker därför undersköterskor. Att arbeta för Nattpatrullen innebär ett omväxlande arbete som innefattar allt från delning av medicin, omvårdnad, svara på larm, samarbeta med externa aktörer och dokumentation och planering. Det skiljer sig en hel del från arbete inom ordinarie hemtjänst och ställer högre krav på flexibilitet, självständighet och professionalitet. Mycket för att nattpatrullen ofta är först på plats, innan ambulans och sjuksköterskor och måste kunna fatta egna snabba beslut samtidigt som brukarnas behov måste stå i centrum. Det ställer också höga krav på samarbetsförmåga då vi alltid rapporterar vad som hänt under natten till ordinarie hemtjänst. Vi är 24 personer allt som allt i Nattpatrullen, där 8 personer är i tjänst samtidigt. Vi tar oss runt med bil och cykel, därför är B-körkort och förmåga att cykla ett krav.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har vidareutbildning inom demens, psykiatri, palliativ vård och akutvård. Du måste ha erfarenhet från arbete inom vård och omsorg och kännedom om omvårdnadsarbete inom hemtjänsten. Har du tidigare erfarenhet inom hemtjänsten ett par år är det meriterande. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift Du är även : * Flexibel genom att enkelt kunna förhålla dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar * Serviceinriktad och har ett professionellt förhållningssätt till dina brukare, medarbetare samt arbetsuppgifter * En god kollega med hög samarbetsförmåga * Kommunikativ och lyhörd genom att lyssna, kommunicera med brukare och medarbetare * Initiativtagare och kan fatta beslut samt aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emma Norrbring, 040-345362

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!