Lärare i trä- och metallslöjd till Värner Rydénskolan

Om jobbet

Till Värner Rydénskolan söker vi nu en lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Mentorskap för ett antal elever ingår i tjänsten. Som lärare bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den sociala utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket, gärna från ett mångkulturellt område. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Du måste också ha ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift .

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-101029. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Francisca Alexander Jönsson, 0703-108458

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Värner Rydénskolan är en F-9 skola med 500 elever. Våra fantastiska elever, starka och kreativa medarbetare är drivkraften i vår skola där alla elever ska lyckas. Vi erbjuder dig ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att bygga en bra skola. Värner Rydénskolan är en spännande och utmanande arbetsplats. Här finns stora utmaningar men också en stark drivkraft till nytänkande. Har du vad som krävs och vill du vara med att göra skillnad på riktigt?