IT-intresserad lageradministratör sökes till Saldab IT AB!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och på jakt efter ett extrajobb? Är du dessutom IT- och teknikintresserad och gillar ordning och reda? Då kan det vara dig vi söker! Sök redan idag för att få in en fot och starta karriären inom ett expanderande IT-företag!
Saldab IT är företaget med mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi söker nu dig som vill stötta företagets Innesäljavdelning inom order- och lagerhantering.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Orderhantering- ta emot, packa och skicka ordrar
  • Bokning av frakter
  • Hålla ordning på lagret
  • Arbeta i deras ärendehanteringssystem och affärssystem
På sikt kan tjänsten komma att innebära även orderläggning och stöttning med inköpsrelaterade uppgifter.

Arbetstiderna är främst eftermiddagar och vi ser att du kommer kunna arbeta ca 15-20 timmar/vecka - helst 3-4 timmar varje dag men minst tre pass i veckan.
Du kommer vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. För rätt person kan det finnas utvecklingsmöjligheter efter din examen inom Saldab IT.

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i tjänsten tror vi att du studerar IT/Teknik, alternativt har ett stort intresse för detta område. Du ska ha god datorvana sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt arbetat i något ärendehanterings- och affärssystem sedan tidigare.

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Det är även viktigt att du som person är självgående och tar eget ansvar för att lösa de uppgifterna som tilldelas dig. Du ska vara prestigelös och kunna prioritera de inkommande beställningarna.

För tjänsten är det en fördel att du har körkort, men det är inte ett krav.

Ett krav för att kunna söka tjänsten är att du är studerande på minst 50% och avslutar dina studier som tidigast sommaren 2017. Tillsättning sker så fort vi funnit rätt kandidat så sök redan idag! Kunden har behov omgående och fram till slutet av februari, men kan komma att förlängas.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!