Sjuksköterska till särskilt boende, vård och omsorg

Om jobbet

Som sjuksköterska hos oss består dina arbetsuppgifter av medicinska bedömningar, upprättande av vårdplaner, göra självständiga omvårdnadsinsatser och uppföljningar samt att initiera och genomföra riskbedömningar för preventivt arbete. Vi arbetar med de nationella riktlinjerna för att säkerställa den personcentrerade omvårdnaden. Du samverkar i team med andra yrkesgrupper, såväl internt som externt, för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov och välbefinnande. Du har ett nära samarbete med sektionschefen. På ett pedagogiskt och vårdvetenskapligt sätt handleder och delegerar du medarbetarna i omvårdnadsarbetet samt i hälso- och sjukvårdsinsatser. En god närståendekontakt är en förutsättning för att ge såväl brukaren som närstående trygghet. Vi arbetar systematiskt med avvikelser och dokumentation och dokumenterar i Procapita samt nationella kvalitetsregister såsom Senior Alert samt BPSD. Som sjuksköterska hos oss genomgår du en individuellt anpassad introduktion.

Kvalifikationer
Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor, gärna specialiserade på vård av äldre och/eller demenssjukvård. De personliga egenskaper vi värdesätter högt är att vara flexibel och ha god planeringsförmåga, god samarbetsförmåga, god handledningsförmåga samt vana att klara självständigt arbete. Du bör vidare vara en lugn och säker person som kan prioritera och ta egna initiativ. Som person bör du vara nyfiken på att möta människor i varierande åldrar och i olika miljöer. Som sjuksköterska är det din uppgift att planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Du har en god datorvana samt erfarenhet av journalskrivning och kvalitetssäkring i dokumentationssystem. Du är noggrann och engagerad och har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. De insatser vi gör skapar helhetssyn med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Omvårdnaden utgår från ett individcentrerat förhållningssätt med fokus på det friska. Kommunikation med kollegor och omvårdnadspersonal är en viktig del av din yrkesutövning. Tillsammans med teamet driver du verksamheten framåt. Med en positiv inställning tar du ansvar för en god arbetsmiljö genom att vara en god ambassadör. Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med vilja till utveckling och förbättring genom goda relationer och bra samarbete. B-körkort och datorvana krävs.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! I Malmö stad erbjuder vi anställning på heltid i enlighet med stadens riktlinjer. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Inger Bengtsson, 040-34 54 08

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområdesförvaltningens viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdesutveckling, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor nästan 80 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!