Arbetsförman till Städservice

Om jobbet

Städservice ansvarar för städningen i kommunens verksamheter såsom förskola, grundskola och fritidsverksamhet. I Städservice arbetar över 120 personer som servar ca 100 objekt med överenskomna städuppdrag och tilläggstjänster. Som arbetsförman ansvarar du för att den dagliga verksamheten styrs ute på olika objekt i nära samarbete med sektionschefen, kunden och städpersonalen. Den ska ske i överensstämmelse med lagar, avtal och Malmö stad policys så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Städschema, planering, uppföljning, introduktion av nya medarbetare är återkommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och SRY eller likvärdig utbildning/erfarenhet inom städbranschen. Vidare har du B-körkort och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet eller likartad verksamhet samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Talar du andra språk än svenska är detta meriterande. Det är även meriterande om du har certifiering i INSTA 800 och har arbetat i offentlig sektor. För att lyckas i rollen är du som person självgående, ansvartagande och flexibel. Du levererar resultat och uppfyller kundförväntningar. Det är även avgörande att du har god empatisk förmåga och är bra på att skapa goda relationer. Erfarenhet krävs.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Annika Holst, 040-34 14 74

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommuntjänster har drygt 400 anställda och tillhandahåller kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Vi erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.