Drivna säljare sökes för arbete på kvällstid!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo, är en tävlingsmänniska och gillar när din insats belönas! Är du kommunikativ och tycker om att sälja? Då har vi tjänsten för dig.
Du kommer att ringa till utvalda kunder som företaget samarbetar med då de har ett stort närverk. I samtalet ser man över kundens försäkringslösningar och ska sälja in en helhet som motsvarar kundens förväntningar och behov.

Kontoret ligget centralt I Malmö och arbetstiderna är måndag - torsdag kl: 17:15 - 21:00. Det är ett perfekt extrajobb för sig som är student och vill tjäna pengar utanför studierna. Passar även dig som trivs med att arbeta på kvällar och har ett starkt driv för försäljning.

StudentConsulting sköter rekryteringen för tjänsten, men du kommer anställas direkt av företaget. Du kommer i tjänsten ha en fast lön enligt kollektivavtal samt stora bonusmöjligheter.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad och driven. Du sätter alltid kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med telefonförsäljning eller liknande, detta är dock ej ett krav. Du kommer under inledande utbildning få information och kunskap kring försäkringar och försäljning. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så sök redan idag och du anser att det här är jobbet för dig!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!