Finsktalande kommunikationssupport

Om jobbet

Är du noggrann och talar flytande finska? Är du intresserad av ett heltidsuppdrag från januari till april? Då ska du söka detta uppdrag!

Vår kund är ett internationellt bolag med en större site i Malmö som förser övriga norden med service och support gällande verksamheten. Deras kontor är placerat i de norra delarna av Malmö.
Just nu är de i fas med att skapa nya webbsidor för sina bolag.

Om arbetet
Vår kund har behov av att hyra in en resurs som självständigt kan stötta marknadsavdelningen i arbetet med de nya hemsidorna. Din uppgift som kommunikationssupport är att stödja Content manager genom att stansa in information i datorsystemet Drupal. Detta görs efter fastställda rutiner och mallar.
Uppdraget startar i början av januari och väntas pågå under tre månader.

Om dig
Vi söker dig som under tre månader kan stötta vår kund i en administrativ funktion. Du har grundläggande gymnasiekompetens och talar samt skriver finska flytande. För att passa i denna arbetsroll tror vi du är en noggrann och tålmodig person som trivs i en självständig roll. Vidare söker vi dig som har ett "öga för design" då du kommer bidra till de nya webbsidornas utformning.

Viktigt för tjänsten:
  • Flytande finska och engelska i både tal och skrift.
  • Grundläggande datorkunskap
  • God administrativ förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget planeras att i början på januari och pågå under cirka 3 månader.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Arbetstiderna kan variera och beror på aktuell arbetsbelastning. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Max Jönsson på 042-37 33 39.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.