Fullstack-utvecklare till Truesec i Malmö

Academic Work · Data & IT · 1 feb

Om jobbet

Vill du arbeta med att förebygga hot och hackers genom att vara med och utveckla IT-säkerhet i Sverige och internationellt? Är du intresserad av att arbeta i projekt tillsammans med ett sammansvetsat team som ligger i framkant med ny teknik? Då har du nu chansen att söka dig till Truesec, ett av Sveriges främsta bolag inom teknisk IT-säkerhet, avancerad infrastruktur och säker utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Truesecs räkning en fullstack-utvecklare till deras verksamhet i Malmö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Truesecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Truesec. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som fullstack-utvecklare hos Truesec kommer du att arbeta med att utveckla nya webbaserade system, system med miljontals användare. Detta kommer du att göra i projektform tillsammans med övriga kollegor i teamet.

Du kommer att arbeta med:
 • utveckling av nya system och ny funktionalitet
 • automatiska tester
 • felsökningar
 • säkerhetsanalyser
Tjänsten som fullstack-utvecklare passar dig som vill få ett insteg i den just nu högst aktuella säkerhetsbranschen inom IT. Truesec arbetar med tre inriktningar som alla är relaterade till varandra; säkerhet, infrastruktur och säker utveckling. Här finns stora möjligheter till utveckling och det är bara ditt driv, din vilja och din passion som styr hur långt du vill nå.

Företaget grundades i Stockholm och Malmökontoret startades för sex år sedan. Som Truesecs nya konsult i Malmö får du arbeta i en trevlig och bra arbetsmiljö i öppna, ljusa lokaler i centrala delarna av Malmö. Där arbetar du tillsammans med ett litet, tajt team om sju personer där alla hjälper varandra och gemensamt kommer fram till lösningsförslag. Alla projekt sker inhouse vilket ytterligare bidrar till sammanhållning i teamet. Du kommer att ingå i något projekt redan från start och kommer att ha en mentor med senior kompetens som vägleder och utbildar dig. Företagskulturen och gemenskapen är viktig för Truesec och som en del av det gör de flera gånger per år teamaktiviteter och restaurangbesök ihop.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat antingen med back-end eller front-end och har en genuin vilja att fortsätta utvecklas. Du har eftergymnasial utbildning inom data/IT/teknik samt praktisk erfarenhet som utvecklare. Du behärskar både svenska och engelska väl då kommunikationen dagligen sker på båda dessa språk

Vi ser också att följande punkter stämmer in på dig:
 • arbetat i projektform
 • erfarenhet av Linux
 • kunskap inom någon av följande teknologier: Java, Spring Boot, Bootstrap, Ember, Angular eller jQuery
I denna tjänst har du mycket frihet och stora möjligheter att påverka vilka program du vill arbeta i. Därför är alternativen många i punkten ovan och det krävs alltså inte alla dessa.

Det är meriterande om du har erfarenhet av
 • databaser
 • Amazon
 • Docker
Som person är du en social och utåtriktad person som gillar att arbeta i projekt och således att samarbeta och kommunicera väl med resten av teamet på arbetsplatsen. Du har ett stort teknikintresse och din vilja och ambition att utvecklas är stor. Att dessutom ständigt dela din kunskap med andra är för dig självklart. Det är dessutom viktigt att du är noggrann då arbetet bygger på höga säkerhetskrav och hållbarhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Truesec är ett av Sveriges främsta spetsbolag inom avancerad IT-säkerhet, infrastruktur och säker utveckling. Företaget utvecklar system med extremt höga säkerhets-, prestanda- och tillgänglighetskrav åt myndigheter, organisationer och ledande företag över hela världen.