Produktionspersonal sökes för extrajobb till Loomis i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du ett långsiktigt extraarbete med utvecklingsmöjligheter? Är du student eller har planer på att studera? Är du effektiv och noggrann i ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig!
Loomis är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i deras verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. De är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA.

Kontoret ligger i Fosie, Malmö med begränsad kollektivtrafik. Det är viktigt att du kan ta dig till och från arbetsplatsen.

Rollen innebär bland annat att du kommer arbeta med uppräkning samt äkthetskontroller av mynt och sedlar. Du kommer även delvis arbeta med packning av produkterna. Arbetet kräver noggrannhet och effektivitet och det är viktigt att du har god fysik.
  • Uppräkning av mynt och sedlar
  • Packning av gods
  • Kvalitetssäkra och äkthetskontrollera
  • Stundtals fysiskt krävande arbete
Du kommer vara timanställd och arbetstiderna är varierade under mån-fre, de vanligaste arbetstiderna är mellan kl: 5.30-14 och kl: 15-23. Det kan även bli aktuellt med arbete på helger. Vi ser att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan vid behov.

StudentConsulting sköter rekryteringen till den här tjänsten, men du kommer anställas direkt hos vår kund. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extraarbete. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Under julen samt sommarmånaderna, dvs maj-aug, finns det ett stort behov, så då är det ett krav att du kan arbeta uppemot heltid.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en avslutad gymnasieutbildning. Om du tidigare arbetat inom restaurangbranschen, ses det som positivt men är inget krav. Som person ser vi att du är effektiv, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande behöver du vara slitstark och ha god fysik. Ett krav är att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och ser tjänsten som långsiktig. Körkort är en merit men inget krav. Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så sök redan idag om du anser att det här är jobbet för dig. Söker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!