Flexibel undersköterska till nattpool

Om jobbet

Nu söker vi undersköterskor till en nyinrättad personalpool på natten i Innerstaden! Som anställd i personalpoolen kommer du att arbeta efter schema och vara månadsavlönad, men din arbetsplats kan variera. Du kommer att arbeta gentemot ca sex olika vård- och gruppboenden i stadsområdet. Som anställd i personalpoolen kommer du att uppleva ett variationsrikt arbete och få kollegor på olika arbetsplatser. Vi söker dig som vill vara med att säkra god omvårdnad och service till stadsområdets äldre. Som undersköterska arbetar du med att ge omvårdnad, service och stöd till brukarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet från vård och omsorgsarbete och som besitter erfarenhet av delegerade HSL-uppgifter. Att arbeta i personalpoolen ställer höga krav på flexibilitet och det passar dig som trivs med ett variationsrikt arbete. Arbetet är i hög grad självständigt, vilket kräver att du är ansvarsfull och trygg i din yrkesroll. Att se till brukarnas olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Vidare är du lyhörd, för att snabbt kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och situationer. Du ska vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Eftersom arbetet innehåller dokumentation är grundläggande datorkunskaper ett krav, liksom goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Erfarenhet demensvård är meriterande. Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Ring Anneli Johansson, 040-34 50 43

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Innerstaden sträcker sig från Ribersborg och Slottstaden i nordväst till Möllevången och Sofielund i sydöst. Stadsområde Innerstaden har drygt 1600 anställda till sina knappt 71000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Innerstaden ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!