Undersköterskor till ordinärt boende, Vård och omsorg

Om jobbet

Vi vill skapa en tryggare hemgång för våra brukare! Fem av våra hemtjänstområden i Stadsområdesförvaltning Väster kommer att arbeta för en tryggare hemgång för våra brukare, efter till exempel en sjukhusvistelse, därför behöver vi förstärka våra verksamheter med nya medarbetare. Är du undersköterska och vill arbetat med en tryggare hemgång för våra brukare där du bl.a. kommer att ersätta ordinarie kontaktman under perioden för tryggare hemgång. Du kommer även att vikariera för övrig personal vid oplanerad frånvaro, medverka vid metodutveckling av hantering av trygghetslarm samt arbeta med den löpande hanteringen av trygghetslarmen. Som undersköterska ger du tillsammans med övriga medarbetare hjälp och stöd till brukare i det egna hemmet utifrån deras individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du ansvarar för att ge vård, omsorg och service med god kvalitet. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, tvätt och dokumentation. Dokumentation sker i vårt verksamhetssystem. Inom ordinärt boende cyklar och/eller kör vi bil till våra brukare. Arbete inom fler än ett hemtjänstområde kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll. Som person är du flexibel, kan prioritera och hantera snabba omställningar i arbetet. Du har ett professionellt och respektfullt bemötande och är lyhörd för brukarnas individuella behov. Du är ansvarsfull i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och kan självständigt utföra arbete på uppdrag av andra. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datorvana. Det är även krav på att du kan cykla och har körkort.

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningarna ledigförklaras under förutsättning att de ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Ring Marina Jakobsson, 040-34 52 20

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Stadsområdesförvaltningens viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdesutveckling, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I stadsområde Väster bor nästan 80 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. Inom ordinärt boende i Stadsområdesförvaltning Väster ges service och omvårdnad i form av hemtjänst till personer med behov av stöd i hemmet.