Projektkonsult till internationellt företag i centrala Malmö

Om jobbet

Är du en nyfiken och engagerad person som tycker om att ta kontakt med nya kunder? Har du ett affärstänk och värdesätter ett högkvalitativt arbete? Vi söker nu en projektkonsult för kunds räkning där du blir direkt anställd direkt hos vår kund. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som projektkonsult arbetar du med telefon och dator som dina främsta redskap. I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Bearbeta vår kunds databas och göra företagsresearch på potentiella kunders produkter, tjänster och leverantörer
  • Hitta rätt behov hos kunder, ta fram en plan, skicka ut prospekt och ta fram leverantörslistor
  • Kontakta potentiella företagskunder genom att ringa och boka in möten med beslutsfattare
  • Administrera projektinformation i företagets system
Det är en tjänst med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt men i ett team om ett flertal projektkonsulter.

Din profil

Vi tror att du som person har ett driv och en nyfikenhet i ditt arbete. Du är kreativ och analytisk. Viktigt är att du trivs med telefonen som ditt främsta verktyg och att du har lätt för kontakt med nya människor.

Skallkrav:
  • Flytande svenska
  • Ett affärstänk
Meriterande:
  • Telefonvana
  • Utbildning inom marknadsföring/ekonomi eller liknande
  • Bakrund inom service eller försäljning
Villkor

Placering: Malmö
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Start: Januari 2017 eller enligt överenskommelse

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Isabell Jakobsson, 0723010545

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Vår kund specialiserar sig på att leverera specialanpassade MultiMedia broschyrer till sina kunder i marknadsföringssyfte. Broschyrerna som erbjuds är både offline och online. På kontoret i Malmö arbetar idag 60 medarbetare och runt om i Europa finns företaget placerat i 11 länder. Du kommer inledningsvis få en genomgående introduktion och därefter kontinuerligt stöd i ditt arbete. Som projektkonsult hos vår kund blir du en del av en arbetsplats med högt i tak, hög aktivitet och utvecklingsmöjligheter, både i din yrkesroll och inom företaget. Sociala aktiviteter värdesätts prioriteras för medarbetarna utanför arbetstid.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.