Operativ inköpare till Univar i Malmö

Om jobbet

Jobba med inköp i en operativ roll hos Univar i Malmö!

Vill du jobba med inköp på ett stort internationellt företag? Vill du vara en del av ett team samtidigt som du får arbeta självständigt med ett eget produktområde? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som inköpare hos Univar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG får du chansen att bli del av inköpsteamet på Univar i Malmö. Du får arbeta i en operativ roll där du ansvarar för ett eget produktområde. Du får möjlighet att arbeta på ett internationellt bolag med trivsam atmosfär och härliga kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Inköp av produkter till interna och externa lager runt om i Norden.
  • Arbeta för en hög lageromsättning samt att varor inte blir kvar på lagret för länge.
  • Individuellt arbete med det egna produktområdet, men även samarbete med externa leverantörer och samarbetspartners.
  • Leveransuppföljning
  • Aktivt arbete för att förbättra processer samt rutiner.
  • Daglig uppföljning av KPI:er och mål för avdelningen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i inköpsteamet men arbeta självständigt med operativa inköp. Uppdraget kan starta omgående och varar ca 3 månader med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

Du som söker har ett par års erfarenhet av arbete som operativ inköpare eller motsvarande. Du har en god logisk förmåga samt är van vid att arbeta mot uppsatta nyckeltal. Då Univar är ett globalt företag med engelska som affärsspråk, krävs det att du behärskar engelska i tal och skrift. Du har förståelse för danska och det är meriterande om du även behärskar Svenska. Du har en god dator/systemvana samt behärskar Officepaketet. Erfarenhet av SAP är meriterande.

Som person är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Utöver detta är du en duktig problemlösare samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Då rollen innebär mycket kontakt med andra avdelningar, interna som externa, krävs att du är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Angelina Nilsson, 0768384163

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.