HR Specialist projektstöd Skåne/Halland

NCC · HR & Personal · 23 dec

Om jobbet

Vi söker nu en junior HR-specialist som ska jobba i Skåne och Halland. Du kommer utgå från Helsingborg eller Malmö. Tjänsten är en visstidanställning med start omgående och 1 år framåt.

Rollen hos oss
I rollen som junior HR-specialist kommer du att stötta övriga HR-specialister i deras dagliga arbete. Exempel på områden som du kommer vara behjälplig inom är, rekrytering, omställning, facklig samverkan, rehabiliterings samt friskvårdsfrågor. Vid behov kommer du även stödja utbildningsinsatser inom avdelningarna. I denna roll kommer du att ingå i en enhet med andra HR Specialister projektstöd samt att du har kollegor som supporterar verksamheten i lön- och avtalsfrågor.

Dina erfarenheter
Vi tror att du nyligen tagit examen inom HR-området och/eller annan relevant erfarenhet inom personalområdet. Har du erfarenhet av arbete med Byggavtalet och/eller Väg- och banavtalet är det meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker en person med hög integritet som har ett strukturerat arbetssätt och som trivs med att ha mycket kontakter med olika människor. Du är duktig på att skapa goda relationer och på att hålla flera arbetsuppgifter i gång samtidig. Rollen kräver att du är van vid ett självständigt arbete och att du har en god administrativ förmåga, såväl som en god planeringsförmåga.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid och visstid. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Gruppchef Klas Synnergren på tfn 070-658 166 4. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2016-12-23.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.