Orderhandläggare för mobilia tjänster till företag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en ansvarsfull, noggrann och strukturerad person? Vill du komma in på ett stort och spännande företag med goda möjligheter till utveckling? Nu söker vi en orderhandläggare för mobila tjänster till vår kund i Malmö!
I rollen kommer du arbeta med att ta emot, granska och kvalitétssäkra ordrar. Du har mycket kontakt med kunder via telefon och mail. Du hanterar förfrågningar från både interna och externa aktörer i ett team med 20 personer. Arbetet är självständigt men du sitter tillsammans med andra i teamet. Kunden arbetar med B2B försäljning mot slutkund och även återförsäljare och rollen ställer därför krav på hög grad av service. Tjänsten är på heltid med start den 22 januari. Du kommer vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Vi jobbar löpande med ansökningar och intervjuer så sök tjänsten redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är i början av din karriär. Du har tidigare arbetat med någon form av administration eller kundtjänst, gärna inom telekombranschen. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och serviceinriktad. Du kan arbeta självständigt, men har även lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du har god vana av MS Office och har lätt att ta till dig nya system. Krav för tjänsten är även att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett stort plus för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!