Gymnasielärare svenska/religion till Malmö Borgarskola

Om jobbet

I ditt arbete planerar du självständigt din undervisning i svenska och religion. Du deltar aktivt i det kollegiala lärandet och bidrar till en god arbetsmiljö. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt samt arbetar aktivt för att påverka och stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven.

Kvalifikationer
Mycket goda ämneskunskaper i religion och svenska. Vi ser gärna att du integrerar IT i din undervisning och således bidrar till vår lärarkårs goda IT-kompetens.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Carin Welinder, 0709386021

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.