Norsktalande kundtjänstmedarbetare till ikano bank sökes!

Om jobbet

Är det viktigt för dig att alltid ge förstklassig service och söker en roll där du också får utlopp för din administrativa förmåga? Vill du arbeta i en stor organisation där varje medarbetare är viktig och bli en del av ett engagerat team? Har du dessutom goda kunskaper i norska? Då kan rollen som kundtjänstmedarbetare på Ikano Bank vara helt rätt för dig!

Information om uppdraget

Ikano Bank söker medarbetare till deras nordiska kundcenter som startats upp i Malmö under våren 2016. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du både skriver och talar norska obehindrat. Ikano banks nya kundcenter ligger i Hyllie, ett expansivt område utanför Malmö, nära Köpenhamn. Hyllie erbjuder en attraktiv arbetsplats med utmärkta kommunikationer för medarbetare som kan tänka sig att pendla inom Sverige och från Danmark. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för samarbete och sammanhållning. Uppdraget förväntas att starta omgående och anställningen kommer att inledas med introduktion och utbildning på Ikano Banks kontor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank. För rätt person finns det chans till förlängning eller överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som en del av Ikano Banks kundtjänstteam kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbeta med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Du kommer att hjälpa privat- och företagskunder via inkommande samtal och ge bästa tänkbara service som överträffar kundens förväntningar. Samtalen kommer främst att handla om frågor gällande bankprodukter för privatpersoner såsom bankkort och sparkonton men även gällande lån och sparande.

Vi söker dig som
  • Behärskar norska obehindrat i både tal och skrift då du kommer arbeta mot norska kunder
  • Har upp till 2 års erfarenhet inom service, kundtjänst, innesälj eller liknande
  • Brinner för service och vill arbeta med kundbemötande
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid t.o.m. 31/3 med chans till förlängning
  • Arbetstider: Kontorstider, 08:45-16:00
  • Placering: Malmö, Hyllie
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på Ikanos hemsida.