Administratörer sökes

SW · Administration · 22 dec

Om jobbet

Vi söker noggranna och positiva administratörer för uppdrag hos vår kund i Malmö

Arbetsuppgifter och bakgrund

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara:
  • Ta hand om inköp av kontorsmaterial
  • Fakturahantering med registrering i affärssystem
  • Registrering av dokument
  • Övrigt förekommande kontorsgöromål
Vi söker dig med arbetserfarenhet av att arbeta som administratör. Det är meriterande om du har en utbildningsbakgrund inom ekonomi alternativt har arbetat inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift. Du har god datorvana och har goda färdigheter i Officepaketet. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är nyfiken, social och driven och har ett prestigelöst arbetssätt. Som person är du glad, positiv och flexibel, har lätt för att samarbeta och är van vid mycket kontakter med människor. Du strävar mot struktur men klarar av att anpassa dig till en föränderlig miljö och räds inte ny kunskap och nya utmaningar. Då uppgifterna kan variera är det viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att alla uppgifter utförs korrekt. Som person bör du tycka om att engagera dig och att hitta de bästa lösningarna.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är på heltid och innebär att du blir anställd som konsult hos oss på SW. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR-konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!