Truckförare sökes till välkänt företag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student, har truckkort och lagervana? Då har vi jobbet för dig.
Vårt kundföretag är ett av norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Vi söker nu duktiga lagerarbetare/truckförare till vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av olika artiklar på ett höglager. Till din hjälp kommer du använda dig av en handdator. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Arbetstiderna kommer vara måndag-fredag 16:00-24:00 samt kan det förekomma helg ibland mellan 8-17. Tjänsten ska tillsättas omgående och du ska minst kunna jobba två dagar i veckan under terminen bredvid dina studier.

Vår kund finns ute i hamnen i Malmö, så det är lätt att ta sig både med cykel, bil eller kollektivtrafik.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs det att du är noggrann, driven, ansvarsfull, stresstålig samt är en lagspelare. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande och du behöver därför tycka att detta är okej. Du ska även ha erfarenhet av lagerarbete. Du måste även vara student på minst 50%.

Vi söker dig med truckkort och gärna erfarenhet av truckkörning sedan innan. Meriterande är om du har erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck, B4.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!