UI Utvecklare (Datavisualisering / JavaScript)

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Till sitt kontor i central Malmö söker Procera en UI Utvecklare som är redo för nästa utmaning och vill arbeta med några av de bästa utvecklarna i branschen. Procera är ett dynamiskt och växande globalt företag med familjär företagskultur. Som UI-Utvecklare kommer du arbeta med de senaste teknikerna med syfte att skapa insikt i de flera terabytes av data som varje dag samlas in. Låter det intressant? Ansöka redan idag

Information om uppdraget

Academic Work söker för Proceras räkning UI utvecklare som är redo för nästa steg i sin karriär. I rollen som UI utvecklare kommer du arbeta med några av de bästa utvecklarna i branschen och där ni tillsammans skriver moderna webbapplikationer för att visualiserar flera terabytes av data.

Bara ett stenkast från centralstationen i Malmö i gamla börshuset huserar numera Proceras Malmökontor och R&D-avdelning. Där sitter de i nyrenoverande lokaler som är anpassade efter medarbetarnas önskemål samt verksamhetens krav. Kontor finns även i Varberg, Dubai, Japan och Malaysia.
Proceras är ett dynamiskt och växande globalt företag med familjär företagskultur. På Procera arbetar de fokuserat och gör det lilla extra för kunderna och ser samtidigt till att ha kul under tiden.
Tryck här och se själv varför dina framtida kollegor stormtrivs på Procera

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proceras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Procera

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som UI-utvecklare på Procera Networks är att skapa insikt i de flera terabytes av insamlad data som går igenom deras produkt PacketLogic. För att lyckas i rollen behöver du ha en kombinera erfarenheten av dataanalys med en förståelse för statistiska funktioner och visualiseringstekniker detta så du kan skapa visuellt tilltalande och lättanvända användargränssnitt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av:
 • UI/UX design
 • Webbdesign och utveckling
 • Backend JavaScript programmering
 • Analys och visualisering av data
Den teknologin som idag används är JavaScript baserad med en Node.js-backend, du kommer arbeta med en variation av följande bibliotek och verktyg:
 • Frontend: AngularJS / D3.js / Socket.io / Lodash / SCSS
 • Backend: NodeJS (ES6) / HTTP/2 / Lodash / Express / Socket.io / Async/Await (yortus) / SQL (HP Vertica)
 • Testning / CI: Mocha / Chia / Browserstack / Webdriver.io / GitLab CI / Docker
 • Verktyg: Traceur / Gulp / Bower
Vi tror att du som söker denna tjänst har ett kreativt sinne, en vilja att ta ansvar, en iver att lära nytt och en passion för att utveckla världsledande programvara!
Du är en sann lagspelare som tycker det är lika viktigt att ha kul på jobbet som att leverera utmärkta resultat!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: Cristofer Nilsson 040-254413
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Procera
Procera är med sin teknologi världsledande och har få konkurrenter inom sitt område. Över 500 miljoner användare i 88 olika länder har sin nätverkstrafik förvaltade av Procera produkter. Det är ett dynamiskt och växande globalt företag med en familjär och öppen kultur. Du kommer arbeta på deras helt nya R&D-kontor i central Malmö, ett stenkast från centralstationen. Som anställd på Procera har du dagligen tillgång till gratis frukost, frukt, läsk och förfriskningar. Som utvecklare på Procera får du även möjlighet att välja din egen utrustning.