Databasutvecklare med goda kunskaper i SQL

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Till sitt kontor i central Malmö söker Procera en Databasutvecklare som är redo för nästa utmaning och vill arbeta med några av de bästa utvecklarna i branschen. Procera är ett dynamiskt och växande globalt företag med familjär företagskultur. Som Databasutvecklare kommer du ingå i ett nationellt team på 10 personer där du får möjligheten att arbeta både självständigt och i tvärfunktionella team. Låter det intressant? Ansöka redan idag

Information om uppdraget

Till Procera söker nu Academic Work dig som arbeta några år med databasutveckling och söker nästa utmaning. Bara ett stenkast från centralstationen i Malmö i gamla börshuset huserar numera Proceras Malmökontor och R&D-avdelning. Där sitter de i nyrenoverande lokaler som är anpassade efter medarbetarnas önskemål samt verksamhetens krav. Kontor finns även i Varberg, Dubai, Japan och Malaysia. Proceras är ett dynamiskt och växande globalt företag med familjär företagskultur. På Procera arbetar de fokuserat och gör det lilla extra för kunderna och ser samtidigt till att ha kul under tiden.
Tryck här och se själv varför medarbetarna på Procera trivs så bra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proceras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som databasutvecklare ingår du ett nationellt team om 10 personer där du kommer att arbeta både självständigt och i tvärfunktionella team med det huvudsakliga syftet att bygga Procera Networks nya plattform för datainsamling, analys och rapportering.
Du som söker har en gedigen förståelse och intresse av nätverk, relationsdatabaser samt erfarenhet av att bygga lösningar med PostgreSQL, Oracle, eller Vertica.

Vi söker dig som

Det viktigaste är att du har mycket goda kunskaper om SQL, distribuerade databaser samt erfarenhet av att programmera Pytho, Bash och/eller JavaScript.

Det är meriterande om du:
 • Byggt analytiska applikationer (OLAP)
 • Data warehousing
 • Container technology (Docker, rkt, LXC)
 • Apache Hadoop
 • Programmeringskunskaper i C/C++
Vi tror att du som söker denna tjänst har ett kreativt sinne, en vilja att ta ansvar, en iver att lära nytt och en passion för att utveckla världsledande programvara!
Du är en sann lagspelare som tycker det är lika viktigt att ha kul på jobbet som att leverera utmärkta resultat!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering:
 • Kontaktuppgifter: Cristofer Nilsson 040-254413
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Procera
Procera är med sin teknologi världsledande och har få konkurrenter inom sitt område. Över 500 miljoner användare i 88 olika länder har sin nätverkstrafik förvaltade av Procera produkter. Det är ett dynamiskt och växande globalt företag med en familjär och öppen kultur. Du kommer arbeta på deras helt nya R&D-kontor i central Malmö, ett stenkast från centralstationen. Som anställd på Procera har du dagligen tillgång till gratis frukost, frukt, läsk och förfriskningar. Som utvecklare på Procera får du även möjlighet att välja din egen utrustning.