Java-utvecklare till Procera Networks i Malmö

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Procera fortsätter att växa och deras produkter har resulterat i flertalet nöjda kunder som utökar samarbetet samtidigt som nya kunder är på väg in! För att möta denna efterfråga har det rekryteras in ett gäng riktigt skarpa utvecklare. Som Utvecklare på Procera får du möjligheten att arbeta med branschens bästa utvecklare i en innovativ och familjär miljö.

Information om uppdraget

Ett stenkast från centralstationen i Malmö i gamla börshuset huserar numera Proceras Malmökontor och R&D-avdelning. Där sitter de i nyrenoverande lokaler som är anpassade efter medarbetarnas önskemål samt verksamhetens krav. Kontor finns även i Varberg, Dubai, Japan och Malaysia. I din roll kommer du arbeta med utveckling av Proceras produkt och får möjlighet att bli en riktigt grym utvecklare!

Till Procera söker nu Academic Work dig som vill arbeta med utveckling i en innovativ och internationell miljö. Du kommer ingå i Proceras PSM team tillsammans med 7 andra utvecklare. Här får du möjligheten att arbeta med alla sidor av mjukvaran från ax till limpa. Från analys, design och implementering av krav samt underhåll och support. Du kommer arbeta nära produkten, PacketLogic. PacketLogic gör det möjligt för operatörer att få insikt och vidta åtgärder på bredbandtrafik för att förbättra upplevelsen för användaren.

Proceras är ett dynamiskt och växande globalt företag med familjär företagskultur. På Procera arbetar de fokuserat och gör det lilla extra för kunderna och ser samtidigt till att ha kul under tiden.
Tryck här och se själv varför dina framtida kollegor stormtrivs på Procera

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proceras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Procera kommer du ingå i ett tvärfunktionellt team med djup kunskap inom både Policy och Charging samt nätverksteknologi. Du kommer vara involverad i alla delar av ett projekt från analys av nya kundkrav till design, underhåll och kundsupport.

Som utvecklare på Procera får du möjlighet att arbeta med ledande teknik och på nära håll får styra utvecklingen av industristandarder. Du kommer arbeta teamorienterat i en testdriven miljö där alla tar ansvar för kvalitén av produkten.

Vi söker dig som
  • Har något års erfarenhet av systemutveckling i Java.
  • Förmodligen har du en examen ifrån IT-relaterad utbildning med inriktning mot utveckling och datateknik.
  • Att jobba agilt och testdrivet är en självklarhet för dig och du levererar snygg och testbar kod.
  • Strävar efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker.
Som person är initiativtagande i ditt sätt att planera och utföra ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och uppskattar ett högt arbetstempo. Du vill att problemlösning ska vara vardagsmat och snabbt kunna prioritera ifall situationen kräver det. Du ska kunna vara självgående och uppskatta känslan av att ta ansvar. Du ska drivas av att alltid leverera med god kvalité vilket ställer krav på att du också är noggrann som person.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Procera
Procera är med sin teknologi världsledande och har få konkurrenter inom sitt område. Över 500 miljoner användare i 88 olika länder har sin nätverkstrafik förvaltade av Procera produkter. Det är ett dynamiskt och växande globalt företag med en familjär och öppen kultur. Du kommer arbeta på deras helt nya R&D-kontor i central Malmö, ett stenkast från centralstationen. Som anställd på Procera har du dagligen tillgång till gratis frukost, frukt, läsk och förfriskningar. Som utvecklare på Procera får du även möjlighet att välja din egen utrustning.