Säljande Konsultchef

Randstad · HR & Personal · 26 dec

Om jobbet

Randstad växer och vi behöver ytterligare personal till vårt kontor i centrala Malmö! Som säljande konsultchef med inriktning på tjänstemän på Randstad får du ett brett ansvarsområde och tjänsten innehåller många olika roliga arbetsuppgifter. Rollen innebär både nykundsbearbetning , merförsäljning och konsultansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som säljande konsultchef på Randstad ska du etablera och upprätthålla kundrelationer på bemanningssidan. Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och merförsäljning och du kommer att ha ett långtgående kundansvar. Du kommer att ha ett helhets ansvar för allt från tillsättning av personal till löpande kontakt med både kunder och konsulter samt ha ett helhets ansvar för dina konsulter. Du kommer att driva hela tillsättningsprocessen, från kravprofil och annonsering till djupintervju, testning och kandidatpresentation. I rollen som konsultchef ansvarar du för personalplanering vilket kräver stor flexibilitet från din sida.

Din bakgrund

För att passa i rollen som säljande konsultchef hos oss på Randstad bör du ha dokumenterad erfarenhet av nykundsbearbetning, gärna inom tjänsteförsäljning. Vi vill även att du ska kunna visa på erfarenhet av att slutföra affärer och ha en förmåga att utveckla långsiktiga kundrelationer. Tidigare arbetserfarenhet av bemanningsbranschen är meriterande. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning eller motsvarande. B - körkort fordras.

Dina egenskaper

För att passa i rollen som rekryteringskonsult hos oss på Randstad behöver du ha ett gott sinne för affärer och en förmåga att både skapa förtroenden och leva upp till dem. Det är viktigt att du har känsla för kvalité och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer till kunder, konsulter och kollegor. Eftersom vi arbetar med människor är det grundläggande att du är en socialt begåvad lagspelare med mycket energi. Att du får arbeta i ett globalt företag med stora chanser till utveckling ser du som förstås som en spännande möjlighet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Vid frågor kontakta gärna Nina von Platen på 0729-889506

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta

Mejla Randstad

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.