Säkerhetstekniker till Bravida Fire & Security i Malmö

Om jobbet

Bravida Fire & Security fortsätter att expandera! Vi söker nu en duktig säkerhetstekniker till vårt Malmökontor.

Dina arbetsuppgifter

Bravida Fire & Security avdelning i Malmö befinner sig i ett expansivt och spännande skede och söker därför förstärkning av en säkerhetstekniker. Som säkerhetstekniker på Bravida Fire & Security kommer du att arbeta med installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Du kommer även att aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer och i viss mån att agera tekniskt säljstöd till våra säljare. För att ge bästa service till våra kunder kommer det också att ingå i dina arbetsuppgifter att ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar.

Inom Bravida Fire & Security, filial Malmö finns en sammansatt enhet som med tekniker, projektledare och säljare jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken kring både brand och säkerhet. Vi jobbar mycket med kompetensökning med egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga våra tekniker ska ha rätta förutsättningar för att utföra sina uppdrag.

Vi erbjuder dig

Bravida Fire & Security erbjuder helhetslösningar med unik kompetens, lokal närvaro och skandinaviska stryka. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi utvecklar och tillverkar egna produkter och system som ger dig kompletta säkerhetslösningar som skyddar dig och din egendom. Bravida Fire & Security - vårt kunnande är din säkerhet www.bravidafireandsecurity.com. Ta chansen och var en del av Bravida Fire & Security Malmö - tillsammans mot en spännande framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallationer alternativt brandlarmsinstallationer och driftsättning. Arbetet kräver även att du är kunnig inom dator- och nätverkslösningar. För oss är det viktigt att du är resultatfokuserad och att du brinner för uppgiften att genomföra installationer av högsta kvalitet. Eftersom du kommer ha stor kundkontakt ser vi det som meriterande om du erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Det är ett absolut krav att du har B-körkort. Vi ser det som självklart att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

En förutsättning för en anställning inom Bravida Fire & Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd, du har förmåga att utveckla goda affärsrelationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter noggrannt och kvalitetsmässigt.

Sista ansökningsdag är 2017-02-28, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos Bravida klicka här eller följ oss på Facebook genom att klicka här.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var