Junior javautvecklare

Framtiden · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Är du i början av din karriär som utvecklare? Vi söker för kunds räkning en junior javautvecklare. Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult med olika projekt inom utveckling, Den största delen av arbetet sker ute på plats hos kund där du blir en del av ett mindre utvecklarteam. Du kommer inledningsvis att jobba mot en kund i Köpenhamn - resor i tjänsten kan därför förekomma. Du kommer i första hand att arbeta med java alt. med andra liknande programmeringsspråk. I teamet finns även seniora profiler att lära av vilket innebär goda chanser att utvecklas för dig som är i början av din karriär!

Ansök omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Din profil

Som person är du nyfiken och hungrig på att sätta tänderna i ditt första jobb som utvecklare! Du har ett starkt intresse för programmering, du vågar fråga och väljer att se lösningar framför problem.

Skallkrav

Utbildning inom utveckling, t.ex Systemvetenskapling eller Spelutveckling
Goda kunskaper i Java

Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Placering: Malmö/Köpenhamn
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-832906

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är ett större IT-konsultföretag med fantastiska kontor nere i Västra hamnen i centrala Malmö. De jobbar främst med stora till medelstora kundföretag.

Mer information ges vid eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.