Lagerarbetare för omgående start

Om jobbet

Vi söker nu en engagerad lagermedarbetare till en av våra kunder i Malmö! Vi ser gärna att du har möjlighet att starta omgående.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanligt lagerarbete och att köra truck. Du kommer köra motviktstruck, ledstaplare och låglyftare varför vi gärna ser att du kört dessa trucktyper på tidigare arbeten.

Din bakgrund

Det är ett krav att du har truckkort, erfarenhet av att köra truck samt van vid lagermiljöer. Det är fördelaktigt om du har ADR utbildning sedan tidigare.

Dina egenskaper

Vi ser gärna att du trivs i ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och tycker om att ställa upp för dina kollegor. Du jobbar nära fem andra lagerarbetare och vi lägger stor vikt vid att du är en lagspelare. Vi tror även att du är positiv, arbetsvillig och tycker om att samarbeta.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.