Produktionschef Hus(Kommersiella) - Malmö

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtiden i Malmö!

Vi söker nu produktionschef till vår verksamhet Hus Syd med placering i Malmö! Det är till den Kommersiella verksamheten som vi behöver förstärkning. Det innebär att du kommer bygga kontor, skolor, hotell och mycket mer! Just nu har vi många spännande projekt på gång.

Det här är jobbet för dig som gillar att ta stort ansvar och som brinner för samhällsutveckling. I rollen som produktionschef bygger du, tillsammans med vårt team framtiden! Du planerar och ansvarar för att projekten genomförs enligt Skanskas riktlinjer. Du leder, utvecklar och motiverar ditt team för att uppnå mål och deadlines. Du behöver även:
  • Ha en vilja att utvecklas och driva projekt och processer framåt.
  • Vara en förebild för dina medarbetare genom att följa våra mål och visioner.
  • Vara en engagerad ledare som lyssnar på medarbetarna.
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva byggprojekt.

För att bli en framgångsrik produktionschef är du bra på att få ihop helheten i långa processer med många olika aktörer inblandade. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig tummar på. Du har utbildning från högskola eller universitet inom byggteknik och du har arbetat som produktionschef i ett par år.

Hör av dig till oss redan idag, men senast den söndagen 8:e januari!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sista dagen att söka 8:e januari 2017, men sök gärna direkt.

Du kan kontakta Distriktschef Henrik Davidsson, 010-448 30 37 eller HR-generalist Cecilia Andersson, 010-449 27 55 om du har några frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.