Ekonomiassistent med erfarenhet av lön

SJR AB · Ekonomi · 25 dec

Om jobbet

Till vår kund söker vi nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta 50 % med lön och 50 % med kund-och leverantörsreskontran. Uppdraget startar omgående och varar till sommaren.

Arbetsuppgifter
  • Lön
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra

Lämplig bakgrund


Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har kört mycket lön och känner dig trygg i arbetet med kund- och leverantörsreskontran.

Din personlighet

Som person är du öppen, positiv och glad. Du har skinn på näsan och är inte rädd för att säga ifrån. Du är kommunikativ samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt. Du är prestigelös och gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är viktigt för dig. Du kommer att ingå i ett glatt redovisningsteam om fem personer.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.