Förskollärare i f-klass till Monbijouskolan

Om jobbet

I tjänsten ingår planering, undervisning och bedömning. Utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Samarbete i arbetslag och i andra konstellationer. Bidra till en god arbetsmiljö. Att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad förskollärare eller lärare med behörighet för förskoleklass. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av Bornholmsmodellen. Du ska ha god insikt och kunskap i förskoleklassens och skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har god didaktik och pedagogik och en positiv elevsyn. Din datorvana är god. Som person är du analytisk, trygg och stresstålig. Du brinner för utveckling, har en god samarbetsförmåga och ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Välkommen till oss på Monbijouskolan! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sussi Sundblad, 0708-71 07 89

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Monbijouskolan är den lilla skolan i hjärta av Malmö. Skolan har cirka 250 elever i åldrarna 6-12 år. Skolans litenhet ger en genuin och intim miljö. Hos oss är ingen anonym! Värdegrunden och genusperspektivet ska genomsyra skolans verksamhet. Vi arbetar långsiktigt med hela barnets utveckling från förskoleklass till skolår 5. Vi arbetar bl. a. med språkutveckling och formativ bedömning.