Granngården söker innesäljare till kundservice i Malmö

Om jobbet

Granngården söker innesäljare till kundservice i Malmö

Granngården söker innesäljare på kundserviceavdelningen i Malmö. Som innesäljare jobbar du med försäljning och ordermottagning via telefon, internet, och mail. Du ger även råd och rekommendationer kring produkter till kunder. Vidare är du behjälplig vid reklamation och eftermarknad samt ansvara för att direktleveranser från leverantör till slutkund sker enligt fastställda rutiner

Brinner du för djur och trädgård är det meriterande lika så om du har erfarenhet av sälj- och butiksarbete. Grundläggande IT-kunskaper är en förutsättning att ha då en del administrativa uppgifter förekommer. Även att behärska det svenska språket flytande i både tal och skrift är en förutsättning för denna tjänst.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt. Utöver ovanstående personliga egenskaper lägger vi stor vikt vid att samtliga medarbetare inom Granngården kan identifiera sig med och agera efter vår kultur som är:
  • Jordnära
  • Engagerade
  • Kundfokuserade
  • Vinnare
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får vara med och fortsätta att utveckla vår avdelning. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:
Tillsvidareanställning på 100 % inledande provanställning på 6 mån

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta chef för kundtjänst, Jenny Johansson via jenny.johansson2@granngarden.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 18 december. Vi kommer arbeta löpande med urvalsprocessen och kan komma att anställa innan sista ansökningsdagen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Granngården, 040-313200

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.