Talar du japanska och vill arbeta som administratör på heltid?

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en ordningssam, noggrann och strukturerad person? Gillar du högt tempo? Nu söker vi dig som kan tala och skriva japanska för heltidsuppdrag i Malmö!
Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en administratör till vår kund i Malmö. Du kommer arbeta med enklare administration så som validering, registrering och eventuellt scanning av dokument. Det kan också handla om att ta emot och registrera fakturor och övriga kontorssysslor. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Arbetet kan stundtals vara fysiskt då stora mängder dokument ska hanteras. Du kommer ingå i ett team av medarbetare, även om dina arbetsuppgifter främst utförs enskilt.

Arbetstiderna är kontorstider 8-16.30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som talar och skriver japanska. Du måste även behärska det svenska språket väl. Som person är du pigg, glad och positiv och du sprider en god stämning kring dig på din arbetsplats. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och ser det inte som ett problem att utföra samma arbetsuppgifter under dagen. Du tycker även om att ha ordning och reda omkring dig och du arbetar effektivt och strukturerat. Tidigare erfarenhet av administrering eller scanning ses som meriterande. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så sök redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!