Produktionscontroller till ett stort och välkänt företag

SJR AB · Ekonomi · 25 dec

Om jobbet

Till vår kund letar vi efter en erfaren produktionscontroller som har erfarenhet från producerande bolag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 6 månader och du är gärna tillgänglig omgående eller inom kort. Du kommer ingå i en grupp med andra controllers och har god förståelse för hur ett stort företag är organiserat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Uppdraget hos vår kund innebär att stötta och utveckla produktionsuppföljning, bland annat i form av produktkalkyler och KPI'er. Du är väl förtrogen med att ta fram olika rapporter och förklara och visualisera dessa för chefer på olika nivåer. För att vara aktuell för uppdraget är du väl förtrogen med;
  • Finansiella analyser av månadsresultat
  • Lagervärdering, inkurans
  • Projektuppföljning
  • Förändringsarbete
  • Utveckla och analysera KPI'er
  • Övriga ad hoc-analyser
Bakgrund och kvalifikationer

Du är en civilekonom och har mellan 3-10 års erfarenhet av arbete som Produktionscontroller och god grundförståelse för redovisning. Som person tycker du om att kommunicera utåt i organisationen och känner dig bekväm i att interagera med många intressenter. Du är analytisk, jordnära och trivs i en föränderlig miljö. Ditt arbete präglas av stort engagemang och ansvarstagande såväl som att det kräver en god kommunikativ förmåga och att du är självgående. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i affärssystemet Movex och arbetat med rapporter i QlikView.

Ansök

Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Carin Berntsson på 040-665 51 04.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.