3 undersköterskor till hemtjänsten

Om jobbet

Omvårdnadsarbete och delegerade HSL-uppgifter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom hemtjänst. Dokumentation i Life Care och följsamhet av rutiner är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning/omvårdnadsprogram och/eller erfarenhet inom vården. Vi söker dig som känner ett stort engagemang för vård- och omsorg. Du är noggrann och har god samarbets- och initiativförmåga.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Birgitta Öberg, 040-344886

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Norr sträcker sig från Västra hamnen i väst till Valdemarsro i öst. Stadsområde Norr har drygt 1000 anställda till sina 68 000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Norr ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Stadsområde Norr söker nu 3 undersköterskor till hemtjänsten i Rönnenområdet. Välkommen med din ansökan, urval kommer att ske fortlöpande.