Setrab söker praktisk tekniker för prototyptillverkning till Malmö!

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla världens finaste bilar? Är du en händig och driven tekniker med erfarenhet från verkstadsindustrin eller tillverkningsindustrin, kanske som svetsare, och vill göra något spännande? Läs då mer och se om detta är utmaningen för dig.

Om Setrab AB

Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade, högkvalitativa värmeväxlare i aluminium i medelstora tillverkningsserier till fordonsindustrin och maskinapplikationer.

Mer information hittar du på www.setrab.com


Om tjänsten/arbetsuppgifter


Vi söker nu en Prototyptekniker till vår projektorganisation i Limhamn/Malmö. Du kommer vara ett stöd till vår R&D och processutveckling. I tjänsten ingår bland annat att:
 • förbereda och tillverka detaljer till prototyper som du sedan sätter samman till en färdig prototyp
 • driva på och följa upp tillverkningen samt ge feedback till Prototypansvarig på ingående processteg
 • förbereda, tillverka och sammanställa utrustning för DV/PV testning av prototyper
 • utföra viss testning av prototyper i vårt laboratorium
 • genomföra operatörsunderhåll på inom funktionen förekommande maskinpark och utrustning
 • vara behjälplig i produktionsprocessen
I det dagliga arbetet förekommer mycket kontakt med olika interna avdelningar, b.la. planering, kvalité, produktion och distribution.

Vem söker vi?

I den här tjänsten tror vi att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och har erfarenhet av liknande arbete. Vi tror också att du har:
 • har praktisk kunskap i bearbetning (TIG svets, fräs och svarv)
 • har praktisk kunskap i ritningsläsning och mätteknik
 • har erfarenhet av tillverkningsutrustning/maskinteknik för prototyptillverkning
 • har truckkort
 • har goda kunskaper i MS office

Personliga egenskaper


Vår verksamhet präglas av "ordning & reda". Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är ”serviceminded”, flexibel, prestigelös och får saker ur händerna samtidigt som du är noggrann, metodisk och uthållig. Vidare är du lyhörd inför våra utmaningar, ser ständigt nya möjligheter och ligger alltid steget före. Du bidrar med en god stämning bland dina arbetskamrater såväl med våra leverantörer och kunder.


Vi erbjuder dig


En arbetsplats som har sina framgångsfaktorer kopplat till kundanpassning, flexibilitet och snabbhet. Vår vision är att globalt vara den bästa leverantören inom vårt segment. Koncernen har sitt huvudkontor i Limhamn/Malmö med tillverkning i Sverige och Polen.

Du får möjlighet att arbeta i en internationell miljö. Våra kunder finns huvudsakligen utomlands inom den exklusivare fordonsindustrin, buss- och traktorindustrin samt inom hydraulapplikationer och röntgen etc. Som exempel kan nämnas Aston Martin, Audi, Bentley, Ferrari, Mercedes AMG, Scania, Volvo, Valtra. Av vår omsättning på ca 100 miljoner SEK exporterar vi motsvarande 90 %.

Vårt lean-baserade produktionssystem spelar en nyckelroll i att styra och utveckla vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.


Ansökan


Låter det spännande? Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst”. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller på annat sätt. Sista ansökningsdag är 2016-12-11. Välkommen med din ansökan!

För frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Arvebratt, Human Resources, telefon 040-15 80 66, thomas.arvebratt@setrab.com
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget