Lärare åk 4-6 till Höjaskolan

Om jobbet

Till Höjaskolan söker vi nu en legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna 4-6. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du som söker är behörig och legitimerad lärare för undervisning i åk 4-6. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en medarbetare som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla dina ämnen. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, som väl under lektioner som i all övrig kontakt med elever, föräldrar och kollegor. Har du även utbildning i skola24 och en allmänt hög datorvana är detta till din fördel. Erfarenhet av läs- och skrivinlärning, språkutveckling och arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi ser framemot din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Bo Westerlund, 0708 955832

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 600 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Höjaskolan är en två parallellig F-9 skola med 530 elever. Vi jobbar med tydligt uppställda mål för eleverna med värdegrund och språklig utveckling i fokus. Som pedagog ingår du i ett arbetslag.