Vi söker fritidspedagoger alt. fritidsledare till Segevångsskolan

Om jobbet

Till Segevångsskolan söker vi nu en eller flera fritidspedagoger alt. fritidsledare som kommer att bli en viktig del i det förändringsarbete som bedrivs inom fritidshemmet. Ditt uppdrag blir att tillsammans med övriga pedagoger planera, organisera, systematiskt utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet. Under skoltid samverkar du med skola/förskoleklass. Här blir du en viktig del av elevernas trygghet och du spelar en stor roll inom arbetslagen. Du kommer att arbeta med åldrarna 6-9 år. Du ska arbeta tillsammans med andra pedagoger och samverka med skolan. Det är viktigt att du som fritidspedagog eller fritidsledare arbetar för goda föräldrakontakter.

Kvalifikationer
Du som söker har fritidspedagogexamen alt. utbildning som fritidsledare. Du är väl förtrogen med en fritidspedagogs- alt. fritidsledares uppdrag. Du har ett intresse för pedagogisk utveckling, är ansvarstagande och har en förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv. Med ett positivt förhållningssätt så har du förmågan att skapa goda relationer och samarbete med elever, föräldrar och kollegor. Vi vill att Du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna samt att du delar vår vision. Det är av vikt att du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. En merit är att du har erfarenhet från arbete med flerspråkiga elever.

Vi kommer att fortlöpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju under ansökningstiden. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt

Ring Maria Börjesson, 0709-341084

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Segevångsskolan är den lilla genuina skolan i norra Malmö. Skolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Det är en liten skola med en stark vi-känsla. Vår vision bygger på att vi tror att alla kan lyckas. Segevångsskolan är en skola där alla är trygga, delaktiga, ansvarskännande och har lust och lära. Vi arbetar långsiktigt med hela barnets utveckling från förskoleklass till skolår 6. Vi arbetar bl. a. med språkutveckling, CPS och formativ bedömning. Segevångsskolans fritidshem är uppdelad i tre olika avdelningar. Lärare, fritidspedagoger och förskollärare har ett nära samarbete för att göra elevernas dag enhetlig och trygg. Vi har inför läsåret 16/17 gjort en stor omorganisering på vårt fritidshem där vi har lyft fritidspedagogens roll under parollen lärande hela dagen. Fritidspedagogen har ett nära sammarbete med lärare på skolan och fritidshemmet ses som en naturlig del inom Segevångsskolan.