Fritidspedagog till grundsärskola autism

Om jobbet

Arbete i grundsärskola för elever med autism. Du ingår i ett arbetslag med lärare och elevassistenter. Under skoldagen arbetar du, enskilt eller i grupp, med elever som läser ämnesområden efter grundsärskolans kursplan. Tillsammans med skolans övriga pedagoger ansvarar du för verksamheten i fritidshemmet och hemvisten LSS §9:7. Du ansvarar för att upprätta fritidsplaner och genomförandeplaner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, förskollärare, socialpedagog eller har annan pedagogisk högskoleexamen med inriktning mot skola. Det är meriterande om du har utbildning om autism och intellektuella funktionsnedsättningar samt att du har erfarenhet av arbete i grundsärskola och med elever med autism. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper för att använda musik i ditt pedagogiska arbete med eleverna. Du är kreativ, lugn, tålmodig och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Då det kan vara aktuellt att köra elever i skolans buss är det ett krav att du har körkort.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Tjänsten tillsätts under förutsättning av att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö stad. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt

Mejla eller ring Marie Lindskoug, 0703-303026

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.