Lärare åk. F-3 till Värner Rydénskolan

Om jobbet

Till Värner Rydénskolan söker vi en legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk F-3. Vi är en tvåparallellig skola F-9 och du kommer att ingå i ett arbetslag med flera lärare och fritidspedagoger. Riktat mot F-3 finns även 100% specialpedagog, 100% logoped, 100 % socialpedagog samt kuratorer och övrig EHT-personal. De flesta av våra elever är tvåspråkiga och du ska i huvudsak planera och genomföra undervisning i SvA, Eng samt So/No. All vår undervisning utgår från ett språkutvecklande arbetssätt. Du ska använda dig av olika strategier och metoder för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den sociala utvecklingen. Du ska ha förmåga att bygga goda relationer och samarbeta med vårdnadshavare. Du ska kommunicera och samarbeta med andra myndigheter och externa aktörer. Mentorskap, uppföljning, analys och fortsatt utvecklingsarbete ingår i dina arbetsuppgifter. Du ska tillsammans med övrig personal på skolan samverka för att få våra elever att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi tror på att olikheter är en styrka och utgår från att det kollegiala lärandet är den bästa grunden för att bli varje elevs bästa skola.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet i Sv/SvA, Matematik, SO eller NO för åk. F-3. Vi ser det som meriterande om du är behörig både i SO och NO för åk 1-3 och har avslutat läslyftet och/eller matematiklyftet eller har några års tidigare erfarenhet från arbete i grundskolans tidiga år. Det är nödvändigt att du har god svenska i tal och skrift. Vi ser också att du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du kan utveckla din undervisning utifrån evidensbaserad forskning och utövar ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du har också en god datorvana, didaktik och pedagogik. Som person har du en god samarbetsförmåga är analytisk, trygg och stresstålig samt resultat och utvecklingsinriktad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Malmö stad. Vi kommer börja kalla till intervju från den 1/8. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Ingela Svahn, 0733-903738

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Värner Rydénskolan är en tvåparallellig F-9 skola med ca 480 elever. Värner Rydénskolan ska präglas av trygghet och lärande där alla kan lycka och våra engagerade och kompetenta medarbetare utgör drivkraften i att skapa detta. Alla vi som arbetar på skolan har högt ställda krav på oss själva och varandra. Vi har också höga förväntningar på våra elever och strävar efter att uppmärksamma det positiva hos varje elev. I allt vårt arbete förhåller vi oss till våra värdeord Engagemang, Samarbete, Kvalitet och Utveckling. Dessa ska genomsyra allt vi gör. Vi utgår från ett språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi fokuserar på ett gott ledarskap i klassrummet och vet att struktur och förutsägbarhet skapar en god lärandemiljö för våra elever. På Värner Rydénskolan ingår all personal i arbetslag och vi använder det kollegiala lärandet som en viktig del i vårt utvecklingsarbete. Vår ambition är att erbjuda dig ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att bygga varje elevs bästa skola. Vår organisation skapar utrymme för ett nära pedagogiskt ledarskap där du har goda möjligheter att utveckas och vara med och påverka. Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Varmt välkommen med din ansökan!