Textilslöjdslärare till Örtagårdsskolan

Om jobbet

I tjänsten ingår det: planering, undervisning och bedömning. Även utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med nationella/skolans styrdokument ingår i dina arbetsuppgifter. Du kommer även samarbeta med arbetslag och i andra konstellationer för att bidra till en god arbetsmiljö. Du arbetar också för att hitta strategier för att nå våra elever och stärka deras språkutveckling samt deras kunskaps -och personliga utveckling. Undervisning i grundskolans årskurs 3-6 samt grundsärskolas ämne och ämnesområde.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbete som lärare, gärna i mångkulturella miljöer och med elever med funktionsnedsättning. God svenska i tal och skrift. Du har en god insikt och kunskap i nationella/skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vidare har du en god IT och datorvana samt god didaktik och pedagogik. Din elevsyn är positiv och du visar ledarskap i klassrummet. Vidare är du analytisk, trygg och stresstålig, utvecklingsinriktad och har en god samarbetsförmåga mot dina kollegor, föräldrar/vårdnadshavare och skolledning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Eva-Marie Schultz, 0768-530827

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.