IT-tekniker till Nydalaskolan

Om jobbet

Ge IT-support till våra medarbetare, att göra teknisk inventering och uppdateringar av programvaror i PCs, Chromebooks, iOS (iphone, ipad) interaktiva tavlor, projektorer, skrivare mm. Göra felsökningar av IT-utrustning och sköta kontakten med leverantörer. Hantera skolans telefoner och abonnemang samt beställning av IT-utrustning. Vara insatt i olika frågor kring våra system (MaApps, Ndgr, Malmo.se,Infomentor mfl.) och var delaktig i planeringen av framtida IT-satsningar. Arbeta tillsammans med skolledning och skolans skolutvecklingsgrupp i att utveckla undervisningen i att använda digitala verktyg.

Kvalifikationer
Goda IT-kunskaper, kunna hantera såväl hårdvara som mjukvara för Ipads, chromebooks och PC. Serviceinriktad och tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support/IT-tekniker eller erfarenhet av ledarskap/chefsuppdrag är meriterande. God samarbetsförmåga och initiativförmåga och vana vid att arbeta självständigt, samt att kunna planera, organisera och strukturera arbetet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Cecilia Strid, 0708-456334

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. På Nydalaskolan arbetar du som ämneslärare och har eleven i centrum. Vi vill ha aktiva elever som är delägare i sitt lärande. Vår undervisning vill möta och utveckla varje elev. Varje årskurs är ett arbetslag där alla gemensamt arbetar för elevernas trivsel, möjlighet till studiero och språkutveckling. I våra klasser arbetar vi mycket med iPad i undervisningen.