Bildlärare åk 4-9 till Hermodsdalsskolan

Om jobbet

Till Hermodsdalsskolan söker vi nu en engagerad bildlärare. I tjänsten ingår att planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du ska samarbeta och samplanera med kollegor och övrig personal för elevens och gruppens utveckling. Att skugga och bli skuggad av dina kolleger som ett kollegialt lärande är en naturlig del av att arbeta hos oss. Du ska bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö och leda klassen och fånga elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever i åk 8. Du ska använda strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt kan utveckla din undervisning utifrån evidensbaserad forskning.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation som bildlärare. Meriterande med övriga ämneskunskaper.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Ulrika Bokelund, 0733-439628

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Hermodsdalsskolan är en F-9 skola med ca 490 elever. Fritidsverksamheten har 180 barn. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, barn och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidverksamheten står för god pedagogisk miljö och utgår från barnens intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett heldagsperspektiv.