Lärare åk 1 – 6 till Lindeborgsskolan

Om jobbet

Till Lindeborgsskolan söker vi lärare för undervisning i matematik och NO och/eller svenska och svenska som andraspråk för årskurserna 1-6. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Lärarexamen och legitimation eller har ansökt om sådan för aktuella årskurser. Du har en tydlig ledarroll i klassrummet, god samarbetsförmåga, är initiativrik och har förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Lars Bäckgren, 070-6002322

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Lindeborgsskolan är en F-9 skola som ligger i skolområde Väster. Skolan är två parallell på F-5 med drygt 280 elever. Prioriterade utvecklingsområden är språket i alla ämnen, matematik och formativ bedömning. Skolan strävar efter ett ökat användande av IKT i undervisningen och ser därför positivt på att du så långt som möjligt använder dig av detta i din undervisning. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där vi sätter barnet i fokus. Vi arbetar tillsammans i arbetslag och vi tror på det relationsbaserade ledarskapet med eleverna.