Studenter sökes till välbetalt lagerarbete!

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker fem studenter med 2 år av studier kvar, som vill jobba extra i produktionen på Skånemejerier. Vi söker dig som har en hög arbetsmoral som vill jobba extra under terminer på Skånemejerier med placering i Fosie.
StudentConsulting söker nu fem studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretaget som producerar och säljer livsmedel. Skånemejerier är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och här kommer du ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt i produktionen.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att hämta orders utifrån en lista. I dina arbetsuppgifter ingår det att vara allmänt behjälplig ute i produktionen. Detta innebär att du bland annat kommer få hjälpa dina kollegor samt fungera som ett stöd.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker detta uppdrag har hög arbetsmoral samt är punktlig och noggrann. Vi ser även att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Du ska kunna arbeta minst tre pass i veckan. Har du erfarenhet från lager- eller produktionsarbete sedan innan är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet, om du har truckkort är detta meriterande men inte ett krav. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!