Skolvärd till Höjaskolan

Om jobbet

Till Höjaskolan söker vi en skolvärd. Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna samt att du delar vår vision om en skola på barnens villkor. Du är ute med eleverna på rasterna och genom att coacha och samtala, både med enskilda elever alt. grupper av elever, arbetar du förebyggande för att eleverna ska må bra. Du är ett stöd för elever som behöver studiestöd efter skolan, fångar upp frånvaro samt kontaktar vårdnadshavare om elev inte kommit till skolan. På eftermiddagarna arbetar du på olika fritidsavdelningar F-1. Du ingår i skolans likabehandlingsteam

Kvalifikationer
Du har en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning inom barn och fritid. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som skolvärd/elevassistent eller barnskötare. Din roll som skolvärd kräver att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan se till elevens behov. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv samt har en hög social kompetens. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Tjänsten tillsätts underförutsättning att den inte behöver tas i anspråk av medarbetare som redan är anställd i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Åsa Petersson, 072-8881649

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Höjaskolan är en två parallellig F-9 skola med 530 elever. Vi jobbar med tydligt uppställda mål för eleverna med värdegrund och språk i fokus. Vår skola skall vara varje elevs bästa skola.