Träarbetare - Skanska Direkt - Malmö/Lund

Skanska · Bygg & Hantverk · 8 jan

Om jobbet

Brinner du för bra hantverk och kvalitét?

Vi på Skanska Direkt skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på byggservice och entreprenader inom områdena underhåll, renovering och åtgärder för energi-effektivisering. Vårt servicekoncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.

Beskrivning av tjänst

Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.
Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Vår byggserviceverksamhet är etablerad över hela Skåne, i denna tjänst söker vi fler medarbetare till både Malmö och Lund.

Profil

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

Du har erhållit yrkesbevis och erfarenhet av liknande tjänst.
B-körkort är ett krav.

Ansökan

I din ansökan vill vi att du bifogar CV eller meritförteckning och gärna ett kort personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2017-01-08. Har du frågor, vänligen kontakta Cecilia Andersson, 010-449 27 55.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna: http://www.skanska.se/sv/Jobba-hos-oss/Yrkesarbetare/Vanliga-yrkesgrupper/Traarbetare/
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.