Fritidspedagog till Nydalaskolan

Om jobbet

Till Nydalaskolan söker vi nu en fritidspedagog som tillsammans med arbetslaget driver en fritidsverksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna. Tillsammans med kollegorna ansvar du för att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen, men även under lov. I uppdraget ingår att utveckla och planera en stimulerande pedagogisk verksamhet och att driva det pedagogiska arbetet framåt i enlighet med styrdokument för skola och fritidshem.

Kvalifikationer
Du har examen som fritidspedagog alt. lärare med inriktning mot fritidshem. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbetet som fritidspedagog. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt har förmågan att leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning samt har god didaktik och pedagogik. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt. Välkommen till oss!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anna Jaxelius, 0729-81 15 70

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. På Nydalaskolan står eleven i centrum. Vi vill ha aktiva elever som är delägare i sitt lärande. Vår undervisning vill möta och utveckla varje elev. Varje årskurs är ett arbetslag där alla gemensamt arbetar för elevernas trivsel, möjlighet till studiero och språkutveckling. I våra klasser arbetar vi mycket med iPad i undervisningen. Eleverna skriver lärloggar, dokumenterar sin undervisning och tränar färdigheter på iPad. För att arbeta på Nydalaskolan ska du vara nyfiken, omtänksam och intresserad av att arbeta i arbetslag.