Speciallärare/resurslärare år 4-9 till Pilbäcksskolan

Om jobbet

Arbeta i elevhälsoteamet och på uppdrag av skolledningen. Samarbeta med kollegor och övrig personal för elevers utveckling. Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö. Använda strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare åk 4-9 God svenska i tal och skrift God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Att kunna utveckla sin undervisning utifrån evidensbaserad forskning. Att kunna utöva ledarskap i klassrummet God datorvana. God didaktik och pedagogik. Meriterande är några års erfarenhet av arbete som lärare eller ledare, erfarenhet av Google Apps for education, IT-kunskaper och kunskap och erfarenhet av bedömning för lärande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Löpande urval tillämpas Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Sandström, 0729743055

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. På Pilbäckskolan driver vi ett intensivt arbete med värdegrundsfrågor och elevinflytande vilket resulterar i en god och positiv anda bland såväl barn som vuxna. Det är för alla parter viktigt att vistas i en trivsam arbetsmiljö präglad av arbetsglädje. Vi lägger ned mycket kraft för att följa och stötta våra elever i deras utveckling mot att nå kunskapsmålen.