Fritidspedagog till Lindeborgsskolan

Om jobbet

Till Lindeborgskolan söker vi en engagerad fritidspedagog som trivs med rollen att ta ansvar och skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. I ditt uppdrag är du ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Du ingår i ett av skolans arbetslag och tillsammans med dina kollegor bidrar du till en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Du samverkar under skoldagen och arbetar på fritidshemmet på eftermiddagen.

Kvalifikationer
Du har fritidspedagogexamen eller är grundskollärare med inriktning mot fritidshem. Det är meriterande om du har behörighet och/eller erfarenhet av att undervisa i ämnet bild Du är flexibel, tycker det är roligt med utvecklingsarbete och har lätt för att samarbeta samt förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lars Bäckgren, 070-6002322

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 600 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Lindeborgsskolan är en F-9 skola som ligger i skolområde Väster. Skolan är två parallell på F-5 med drygt 280 elever. Prioriterade utvecklingsområden är språket i alla ämnen, matematik och formativ bedömning. Skolan strävar efter ett ökat användande av IKT i undervisningen och ser därför positivt på att du så långt som möjligt använder dig av detta i din undervisning. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där vi sätter barnet i fokus. Vi arbetar tillsammans i arbetslag och vi tror på det relationsbaserade ledarskapet med eleverna.